Deputat: Noi îi numim hoți, criminali și trădători, iar ei se iau de hainele noastre

Deputat: Noi îi numim hoți, criminali și trădători, iar ei se iau de hainele noastre

„Cum am mai zis-o, și uite așa ani la rând. Noi îi numim hoți, criminali și trădători, iar ei se iau de hainele noastre, de lungimea părului, ne inventează porecle și scornesc minciuni despre noi. Pentru că nu au altceva. Dragi critici, din cei mai acizi și agresivi dintre voi, vă rog să încercați să fiți mai consecvenți. Mă îmbrac mai lejer: „CE UMBLI CA O HAIMANA?” Îmi pun și eu o dată cravată: „CE ȚI-AI PUS DEJA ȘI CRAVATĂ!” Pur și simplu nu sunteți credibili când vă schimbați în așa hal discursul de la o zi la alta”, susține deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba.

„Mi se crează așa o impresie că pentru ei nu contează cum mă îmbrac, că oricum au să se ia de mine, au să găsească ceva, de orice aș face sau spune. Deci, demonstrat: nu e despre haine. Haina nu contează. Nici pentru ei, nici pentru mine. Despre ce e, atunci? Știu și văd că puțini îi pot enerva așa cum îi pot enerva eu. Sunt la curent cu acest talent al meu Iată motivul real. Și pentru că nu au altceva, se vor lua de cum arăți, cum ți-e părul, etc.”, se mai arată în declarația parlamentarului.

În același timp, Alaiba susține că demult a înțeles că activitatea și discursul său invită (contra)atacuri din cele mai dure – „dar tare mi-ar place să aibă și substanță, să fie și ceva mai elegante, mai gândite, mai creative, la urma urmei”, a mai comunicat deputatul.

Doina Secrieru

Share