Deputat: Eu mă voi vaccina pentru siguranța vieții mele și a celor din jur

Deputat: Eu mă voi vaccina pentru siguranța vieții mele și a celor din jur

„Eu mă voi vaccina pentru siguranța vieții mele și a celor din jur. Cu părere de rău este mai complicat să mă vaccinez acum pentru că abia lucrătorii medicali își pun vaccinul și nu este corect ca un deputat să se considere în prima categorie de risc. Probabil voi alege să mă vaccinez în România, exact cu vaccin de care a fost donat Republicii Moldova”, susține deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Petru Frunze. 

„Apreciez calitățile președintelui Republicii Moldova pentru faptul că oferă cetățenilor posibilitate să își aleagă vaccinul. O parte din cetățeni își doresc să se vaccineze cu vaccin donat de România și Uniunea Europeană o parte își doresc să fie vaccinati cu vaccin produs în Federația Rusă. Guvernul Dodon-Sor nu este interesat să aducă vaccin pentru vaccinarea gratuită a populației. Cineva are interes ca vaccinul să se vândă în farmacii, în mod special cel produs în Federația Rusă. Implicarea președintelui Republicii Moldova în discuții pentru a aduce vaccin în țară demonstrează că nu este indiferent de viața oamenilor indiferent de preferințele politice”, notează parlamentarul.

Prin urmare, el a adăugat: „Rog pe cei care cunosc mai mult decât savanții în medicină să nu îmi ofere sfaturi pentru faptul că doresc să mă vaccinez, nu va faceți griji de viața mea ca eu singur îmi port grijă. „Cipul” îl voi purta fără să deranjez pe cineva”.

Doina Secrieru

Share