Fost deputat către Gavriliță: Ați fi meritat să vă gonim de la tribună, pentru a înțelege să nu îi măsurați pe toți…

Fost deputat către Gavriliță: Ați fi meritat să vă gonim de la tribună, pentru a înțelege să nu îi măsurați pe toți…

Fosta deputată Maria Ciobanu, în contextul desemnării Nataliei Gavriliță în funcția de Prim-ministru, a făcut unele declarații, informează OFICIAL.

„Din presă am înțeles că doamna Natalia Gavriliță a fost desemnată iarăși de către șeful statului, Maia Sandu, drept candidat la funcția de prim-ministru. Doamnă Gavriliță, credeți-mă că am dreptul moral să vă spun unele lucruri. Atunci când Dvs. erați acolo unde erați și lângă cine erați, eu eram vânată la Nisporeni, pentru convingerile mele, pentru simplul fapt că îmi doream să scăpăm de moștenirea comunistă. De aceea m-ați enervat la culme, m-am simțit ofensată impardonabil atunci când venind în Parlament a doua oară, de la tribuna centrală a Legislativului ne-ați etichetat pe toți hoți și corupți”, a declarat ea, într-o postare pe Facebook.

Ciobanu a spus că au avut o înțelegere la nivel de fracțiune parlamentară să nu adreseze întrebări și să nu voteze garnitura de miniștri propuși, dar regretă și azi acea decizie, luată la solicitarea PAS.  „Azi vă spun că ați fi meritat să vă gonim de la tribună, pentru a înțelege să nu îi măsurați pe toți cu propria măsură. Eu și alți colegi nu am meritat și nu merităm să ne dați Dvs. note… Vreau să cred că ați însușit barem unele lecții și că vă puteți ridica la înălțimea așteptărilor celor mulți. Doamne, luminează mințile mai marilor zilei!”, a conchis ex-deputata Platformei DA.

 

Doina Secrieru

Share