Democrații vor să crească Moldova. Miza e candidații lor!

Democrații vor să crească Moldova. Miza e candidații lor!

Partidul Democrat din Moldova și-a lansat candidați pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment extraordinar. „Creștem Moldova”, au scandat miile de membri democrați, prezenți la prima acțiune de anvergură a PDM din această toamnă, anunță serviciul de presă al formațiunii.

„Creștem Moldova pentru ca fiecare moldovean să vrea să trăiască în această țară, ca fiecare moldovean plecat să vrea să revină. Avem ambiții mari pentru Moldova. Țara noastră poate deveni succesul Europei de Est. PDM este partidul creșterii economice, partidul familiilor, PDM crede în Moldova. Noi credem în puterea Moldovei de a reuși”, a declarat președintele PDM Marian Lupu, în aplauzele democraților.

Printre candidații care au însuflețit atmosfera la evenimentul PDM s-au numărat Igor Corman, speakerul Parlamentului, și președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov.

„Ne angajăm acum să muncim mai departe ca să creștem o Moldovă europeană, prosperă și modernă. Puterea noastră este în faptul că avem un plan, că avem motivația de a-l îndeplini”, a declarat Igor Corman.

Dumitru Diacov a menționat în discursul său că Partidul Democrat a fost gândit ca o forță care să construiască Moldova, care să aducă pacea, conlucrarea. „Acum 18 ani, am pornit la drum cu câteva mii de membri. Astăzi, suntem peste 50 de mii. Am devenit o forță de care va depinde soarta țării. PDM devine un partid solidar în interiorul său și dorește să transmită aceste lucruri în societate”, a subliniat Diacov.

Peste 2000 de membri ai Partidului Democrat din Moldova din fiecare sat și oraș al țării au participat la lansarea candidaților PDM la alegerile parlamentare din această toamnă.

Maria Roșca

Share