Declarație: „Mihai Ghimpu i-a făcut cadou lui Dodon”

Declarație: „Mihai Ghimpu i-a făcut cadou lui Dodon”

 „Cu puțin timp în urmă, la solicitarea expresă a lui Mihai Ghimpu, Igor Dodon a semnat decretul de demitere a mea din funcția de ministru al apărării. Plec din această funcție cu conștiința împăcată că nu am fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că am cerut schimbarea președintelui PL. Nu mi-am imaginat niciodată că sub conducerea lui Mihai Ghimpu Partidul Liberal se va transforma într-un partid de tip bolșevic unde, cei care contestă supremația liderului sunt executați”. Declarația a fost făcută, pe Facebook, de către Anatol Șalaru, după ce șeful statului a semnat decretul privind demiterea sa.

Șalaru a afirmat că, prin demiterea sa, „Mihai Ghimpu i-a facut cadou lui Dodon ministerul apărării. Iată că după cuplul Roșca-Voronin un nou cuplu politic, Ghimpu-Dodon, intră în arena politicii moldovenești. Le doresc succes!”.

„Din păcate, pentru Republica Moldova începe o perioadă neagră în care, din nou, va trebui să ne apărăm identitatea româneasca, să ne apărăm ființa națională. Republica Moldova are nevoie de o revoluție morală, o revoluție a bunului simț”, a adăugat el.

Mihaela Rotari

Share