Declarație: „Eu nu cred că Igor Dodon va deveni președinte”

Declarație: „Eu nu cred că Igor Dodon va deveni președinte”

„Eu nu cred că Igor Dodon va deveni președinte. Acest lucru este imposibil dacă e să judecăm vizavi de acele viziuni ale electoratului din Republica Moldova”. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Viorel Cibotaru, în cadrul unui interviu pentru europalibera.org.

El a menționat, în context, că problema este de mobilizare a electoratului. „Și eu cred că asta este una din sarcinile pe care le vom urmări – să contribuim la mobilizarea electoratului de dreapta, ca să câștige candidatul nostru”, a adăugat Cibotaru.

Președintele PLDM a reiterat faptul că formațiunea pe care o conduce pledează pentru un candidat unic.

„Astăzi este vorba în exclusivitate de un candidat unic care va fi identificat de cel puțin patru partide care s-au angajat în acest dialog, mă refer la Partidului Liberal-Democrat, Partidul DA, Partidul PAS și PPE. Dacă acestui proces i se vor alătura și alte partide înseamnă că va fi o candidatură comună, dar, de fapt, ne dorim o candidatură care să fie susținută nu doar de alegători cu viziuni de dreapta, dar din întreaga societate”, a spus liberal-democratul.

Mihaela Rotari

Share