Declarație: „Chiar ați crezut în promisiunile politicienilor noi-vechi ajunşi la guvernare? Zău, mi-e milă de voi!”

Declarație: „Chiar ați crezut în promisiunile politicienilor noi-vechi ajunşi la guvernare? Zău, mi-e milă de voi!”

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Ana Guțu, fostul deputat în Parlamentul Republicii Moldova, susține că, unirea Republicii Moldova cu România „va pune capăt turmentărilor clientelare, care nu se mai termină în acest spațiu dintre Prut şi Nistru”, informează OFICIAL.

„Văd multă lume indignată de cele ce se întâmplă în RM la ora actuală. Ba nu le place una, ba le displace alta. Da ce ați aşteptat, stimați concetățeni? Chiar ați crezut că Republica Moldova mai poate fi resuscitată? Chiar ați crezut în promisiunile politicienilor noi-vechi ajunşi la guvernare? Chiar v-ați imaginat că nu va mai fi nepotism şi nănăşism? Chiar v-ați închipuit că odată cu fuga lui Plahotniuc şi Şor va pieri mama oligarhiei în RM? Zău, mi-e milă de voi!”, a scris Guțu, pe o rețea de socializare.

„Poate măcar acum vă vine mintea la cap şi veți înțelege că doar Unirea cu Țara va pune capăt turmentărilor clientelare, care nu se mai termină în acest spațiu dintre Prut şi Nistru. Mai grav este, că dacă veți continua să insistați pe pretinse reforme, „filtre”, metode de harvard şi oxford, riscați să vă pomeniți cu tancurile lui Putin la Chişinău. Iar Dodon & Vlah le va întâmpina cu colaci în coadă, dansând kozaciok. De altfel, iaca pe 23 august ei vor deja să testeze scenariul”, a conchis Guțu.

Doina Secrieru

Share