Declarație: A fost cred că una dintre cele mai murdare campanii electorale

Declarație: A fost cred că una dintre cele mai murdare campanii electorale

Candidatul independent Alexandru Oleinic, care și-a câștigat mandatul de deputat pe 24 februarie în circumscripția uninominală 47 din stânga Nistrului, a vorbit despre campania electorală care a avut loc în întreaga țară, informează OFICIAL.

„A fost cred că una dintre cele mai murdare campanii electorale pe care le-am avut. În orice caz, toată activitatea mea politică, personal am trecut a 14-a campanie electorală și desigur că o sugestie pentru politicienii care au acces în Parlamentul Republicii Moldova e că problemele așteptate de către cetățeni ca să fie rezolvate sunt mult mai serioase și importante decât acele ambiții sau interese de grup care persistă astăzi în procesul de negocieri. Toți actorii politici trebuie să-și analizeze programele și promisiunile și, găsindu-le pe cele comune, să formeze cât mai repede majoritatea parlamentară, fiindcă probleme în țară sunt foarte, foarte multe și serioase”, a declarat el pentru Europa Liberă.

În același timp, Oleinic s-a referit dacă s-ar identifica cu Partidul Democrat în actualul Parlament.

„Eu mă identific cu echipa care va susține vectorul european de dezvoltare a Republicii Moldova. Dacă socialiștii declară că ei sunt gata să susțină implementarea Acordului de Asociere, eu sunt gata și cu socialiștii să susțin promovarea legilor necesare pentru crearea unui model nou de dezvoltare a țării, implementarea unor legi care ar servi drept bază pentru dezvoltarea sectorului economic, a agriculturii…”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share