De ce Maria Sandu nu va participa la prima ședință a Parlamentului

De ce Maria Sandu nu va participa la prima ședință a Parlamentului

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, co-președinte al Blocului electoral ACUM, a anunțat că, este la Bruxelles pentru a vorbi cu oficialii europeni despre alegeri, despre situația postelectorală, dar și despre abuzurile comise de instituțiile controlate de regim împotriva cetățenilor.

După cum informează OFICIAL, într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu a scris că, din păcate, nu va putea ajunge la prima ședință a Parlamentului.

„În toată lumea civilizată, ședințele parlamentului se anunță cu săptămâni înainte, din respect față de deputați și față de cetățeni, dar și pentru a asigura o activitate eficientă a acestuia. În Republica Moldova regimul încearcă să transforme Parlamentul într-o anexă a sa. Avem datoria să luptăm pentru libertatea statului și pentru libertatea noastră în pofida tuturor amenințărilor, abuzurilor și riscurilor. Să nu ne lăsăm intimidați, să nu permitem alunecarea țării în dictatură ireversibilă. ACUM la Parlament!”, a scris Sandu.

Andriana Cheptine 

Share