Raionul Nisporeni are un nou președinte! A fost ales cu votul unanim a 30 consilieri raionali

Raionul Nisporeni are un nou președinte! A fost ales cu votul unanim a 30 consilieri raionali

Consiliul raional Nisporeni are un nou președinte: democratul Ghenadie Verdeș. Anterior, el a deținut funcția de vicepreședinte. Candidatura lui Verdeș a fost susținută cu votul a 30 de consilieri prezenți la ședință.

Directorul general al Agenției pentru Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), Nicolae Ciubuc, într-o postare pe facebook a făcut anunțul:

„De azi r-nul Nisporeni are un Presedinte de raion cu acte in regula, ales cu votul unanim a 30 consilieri raionali prezenti la sedinta. Nu cunosc daca au mai fost situatii similare in alte raioane, cind cu votul practic a tuturor consilierilor, indifente de apartenenta politica, cu un numar atit de mare sa fi fost aleasa conducerea raionului, dar un lucru ferm constatat – aceasta este dovada Compromisului, punerii la baza a interesului axat pe necesitatea dezvoltarii raionului Nisporeni, in frunte cu o persoana potrivita la locul potrivit! Succese mari dle Presedinte Verdes Nicolae!”.

Amintim că, raionul Nisporeni a rămas fără președinte de raion în august 2016, când Ion Arteni și-a depus cererea de demisie. Interimatul a fost asigurat de vicepreședintele Ghenadie Verdeș.

Mihaela Rotari

Share