Cum arată casa viceprimarului capitalei Fadei Nagacevschi

Cum arată casa viceprimarului capitalei Fadei Nagacevschi

Fostul ministru al Justiției, viceprimar al capitalei, Fadei Nagacevschi și-a arătat casa în care locuiește, informează OFICIAL.

„Astăzi pe la 07:30 au ajuns și la mine să-mi filmeze/fotografieze casa de ,,milioane”. Plasez câteva poze de la casa mea de milioane.

Vreau să văd ce vor scrie și ce poze vor face pentru a încerca să convingă opinia publică cât de milionar sunt. Din câte înțeleg sunt aceiași care au inventat ,,povestea” despre vilele de la Holercani și despre care tac acum”, a declarat el, într-o postare pe Facebook, adăugând: „Cu detalii despre ce și cum revin după ce-și publică jurnaliștii marea „investigație””.

De altfel – a mai spus Nagacevschi – „pentru cei ce vor să vadă și să înțeleagă pot analiza declarațiile mele de avere, inclusiv cea depusă urmare a angajării în calitate de viceprimar”.

Amintim că, la 15 ianuarie curent, primarul capitalei, Ion Ceban și-a arătat casa, după ce în spațiul public au apărut informații că locuiește într-o casă de aproximativ 5 milioane lei.

Cristina Gurez
Share