Cum arată casa în care locuiește Traian Băsescu, președinte de onoare al PUN (foto)

Cum arată casa în care locuiește Traian Băsescu, președinte de onoare al PUN (foto)

Ex-Președintele României, Traian Băsescu, președinte de onoare al Partidului Unității Naționale (PUN) din Republica Moldova, din iunie 2015, după ce şi-a încheiat mandatul de preşedinte al României, împreună cu soţia sa, Maria, locuiesc într-o vilă de protocol, pe strada Gogol din București, informează Oficial.

Potrivit www.click.ro, vila a fost, timp de mai mulţi ani, casa în care a locuit Petre Roman, ex-Premier al României, cu prima soţie, Mioara, care a rămas singură aici după divorţul de omul politic.

„Vila din cartierul Primăverii are parter şi etaj, cinci camere şi două camere de serviciu. La parter se află un hol, sufrageria, bucătăria, o cameră de aşteptare şi o baie de serviciu. La etaj sunt trei dormitoare şi o baie. Cu totul, 166 metri pătraţi, spaţiu locuibil. Curtea are în jur de 500 de metri pătraţi”, mai afirmă sursa citată.

De menționat că, în România, conform legii, orice preşedinte al țării, la final de mandat, are dreptul de a primi o locuinţă din partea Guvernului, prin Regia Patrimoniului şi Protocolului de Stat.

basescu

vila

vila1

vila2

vila3

vila4

Doina Secrieru

 

Share