Cum a fost colaborarea Ministerului Economiei şi Infrastructurii în 2018 cu alte instituţii de stat? Gaburici comunică!

Cum a fost colaborarea Ministerului Economiei şi Infrastructurii în 2018 cu alte instituţii de stat? Gaburici comunică!

Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul unui interviu pentru Almanahul Politic 2018, a vorbit despre colaborarea ministerului condus cu alte instituții de stat, informează OFICIAL. 

„În 2018 am simţit un puternic spirit de echipă şi aici nu vorbesc doar despre colaborarea cu alte ministere, instituţii, dar şi despre lucrul cu Parlamentul. Am simţit că am fost auziţi atunci când promovam o lege sau alta, care de fapt avea drept scop să uşureze viaţa fiecărui cetăţean, să aducă beneficii Republicii Moldova. Colaborarea este foarte importantă şi este necesar ca aceasta să continue la fel. Am trăit şi momente când, având un alt mandat, nu exista conlucrare, iar deciziile erau luate doar pe linie de partid, fără să se ţină cont de faptul că beneficiarul final trebuie să fie cetăţeanul”, a precizat Gaburici.

Prin urmare, el s-a referit și la alte detalii. „În acest an am simţit o altă abordare. Un exemplu în acest sens este proiectul „Drumuri Bune pentru Moldova”, în cadrul căruia, la baza deciziilor nu a stat „culoarea politică” a satului sau primarului, dar cetăţeanul. Criteriul de bază pentru selectarea localităţilor incluse în program a fost un număr mai mare de 400 de locuitori. Am mers în toate satele şi am avut aceeaşi abordare în raport cu fiecare”, a conchis el.

Mihaela Rotari 

Share