Cum a ajuns Otilia Drăguțanu pe listele PDM? Iată răspunsul!

Cum a ajuns Otilia Drăguțanu pe listele PDM? Iată răspunsul!

Otilia Drăguțanu – soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), se regăsește pe lista candidaților Partidului Democrat (PD) pentru circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. La acest subiect, Președintele Parlamentului, Andrian Candu, astăzi, a oferit mai multe detalii cu privire – atât la motivul alegerii candidaturii, cât și la rolul ei pe lista PD, informează Oficial.

„Pe lângă faptul că este soția fostului guvernator, ea mai este din domeniul de afaceri. La fel, este un bun profesionist în domeniul care îl face și aceste calități merită să fie luate în considerare. Eu mă bucur că ea va face parte din această echipă, nefiind afiliată politic. Cu alte cuvinte, Otilia Drăguțanu are destule calități profesionale ca să facă parte dintr-o echipă. Cu siguranță, ea are nevoie de timp ca să se obișnuiască”, a declarat Candu

„Otilia Drăguțanu are propriile sale afaceri. Astfel, ea promovează antreprenoriatul printre femei, de aceea calitatea de candidat pe listele Partidului Democrat se bazează pe alte criterii, decât pe soție/soț”, a conchis Candu.

De menționat că, Dorin Drăguțanu a condus BNM din 2009 până în 2015.

Mihaela Conovali

Share