Consilierul municipal Ruslan Verbițchi – invitat să adere în rândurile PLDM

Consilierul municipal Ruslan Verbițchi – invitat să adere în rândurile PLDM

Fostul Premier Vlad Filat l-a invitat pe Ruslan Verbițchi, consilier municipal, să se alăture Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Vlad Filat spune că este necesară o consolidare și strângere a rândurilor în fața noilor amenințări și pericole, pentru că un sistem politic robust constituie un pilon de securitate al statului.

„Din acest motiv, fuziunea dintre PLDM și PUN nu este un “deal” politic, ci o strângere a rândurilor pentru întărirea unui pol românesc și european care să confere Republicii Moldova o alternanță la guvernare, exclusiv de dreapta, astfel încât venirea la putere a unor formațiuni loiale Moscovei să fie evitată.

PLDM-ul ca partid a cărui istorie este legată de semnarea Acordurilor de Asociere și Liber Schimb, ridicarea vizelor cu UE, Israel, dar și alte state, ori semnarea primelor acorduri de interconectare energetică cu România, are această capacitate de a strânge în jurul său atât formațiuni, dar mai ales oameni, ce nu le este indiferentă soarta acestei bucăți de pământ”, spune Filat.

Politicianul astfel l-a invitat pe Ruslan Verbițchi, consilier municipal, să vină în rândurile PLDM.

„Pregătirea pentru alegerile locale, obținerea unui scor electoral în Chișinău, astfel încât Ivan Ceban să nu facă un stat în stat din Chișinău, prin venirea unor oameni ca Ruslan Verbițchi, consilier municipal, care are la activ mai multe proiecte de hotărâri votate de CMC, experiență, competențe și cunoaștere în administrare publică.

Toate acestea sunt realizabile, doar dacă vom reuși să spargem acest lanț al dezbinării de care unii au profitat”, spune Vlad Filat.

Share