Consilier Prezidențial: Dodon este Președintele tuturor moldovenilor. Valeriu Munteanu: Trebuie să recunoștem că este un abis

Consilier Prezidențial: Dodon este Președintele tuturor moldovenilor. Valeriu Munteanu: Trebuie să recunoștem că este un abis

În cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune Tvc21, Consilierul prezidențial, Corneliu Popovici, împreună cu vicepreședintele Partidului liberal (PL), Valeriu Munteanu au analizat realizările Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Consilierul prezidențial, Corneliu Popovici a comunicat despre aportul lui Igor Dodon pentru Republica Moldova în primul an de activitate.

„În cadrul conferinței, Igor Dodon a vorbit despre piedicile care sunt create șefului statului Republicii Moldova de anumite forțe politice și astăzi la conferința de presă au fost menționate care sunt aceste forțe politice. A fost menționat Partidul Democrat, care practic domină astăzi în majoritatea parlamentară, în Guvern și dacă șeful statului, astăzi a făcut o dare de seamă, menționând foarte concret realizările obținute, atunci cei care se află la guvernare pot „să se laude” în anul acesta doar prin faptul că au înercat să limiteze atribuțiile Președintelui și să creeze cât mai multe piedici, care să nu-i permită să realizeze programul pe care și l-a propus. Președintele Dodon este un Președinte al tuturor moldovenilor, cetățenilor Moldovei, acest lucru este demonstrat, inclusiv de sondajele care sunt efectuate”, a precizat el.

Vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a vorbit despre raportul promisiunilor lui Igor Dodon din campania electorală în corelație cu realizările sale, după un an de mandat.

„Eu cred că ar trebui să discutăm cu cărțile pe masă și cred că, cu puțin efort și domnul Popovici ar putea să facă acest lucru. Trebuie să recunoștem că este un abis, între ceea ce a promis Igor Dodon în campania electorală și ceea ce a putut să raporteze astăzi, peste un an de zile. Fiecare cetățean al Republicii Moldova s-a convins de faptul că Igor Dodon a fost Președinte al cui vreți, dar numai nu Președintele tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Munteanu.

Mihaela Rotari

Share