Conferința PAS „Uniți pentru o Moldovă Europeană”: „Pentru anul 2024 avem un plan pentru Moldova”

Conferința PAS „Uniți pentru o Moldovă Europeană”: „Pentru anul 2024 avem un plan pentru Moldova”

Conferința Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), cu genericul „Uniți pentru o Moldovă Europeană”, a avut loc în zilele de 25-26 mai curent. În cadrul acesteia s-a discutat despre ce a reușit echipa de guvernare până acum și ce va face mai departe.

„Într-un an electoral important pentru parcursul european al țării noastre, ne bucură faptul că reușim să unim reprezentanți ai societății civile, oameni de afaceri, funcționari publici, parteneri de dezvoltare, în jurul unui singur scop – aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Uniți vom realiza acest mare proiect al țării noastre!”, se spune într-un mesaj al PAS.

Igor Grosu, liderul PAS, a declarat în context: „Pentru anul 2024 avem un plan pentru Moldova și acest plan înseamnă un lucru firesc – să ridicăm nivelul de trai cât mai repede pentru moldoveni. Să modernizăm infrastructura și localitățile, să ajutăm antreprenorii să deschidă cât mai multe locuri de muncă și să investim în viitorul copiilor.

Să ne unim eforturile pentru a construi acasă o Moldovă Europeană, iar pentru aceasta trebuie să fim cât mai activi și să vorbim despre beneficiile integrării în marea familie europeană”.

Share