Conducerea Platformei DA – la Bruxelles. Află care e scopul vizitei!

Conducerea Platformei DA – la Bruxelles. Află care e scopul vizitei!

O delegație a Platformei „Demnitate și Adevăr” participă, în perioada 6-7 septembrie, la lucrările Asambleei Politice a Partidului Popular European, desfășurate la Brussels, transmite Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă al Platformei, la lucrările Asambleei participă Andrei Năstase, liderul Platformei DA, însoțit de Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA și Chiril Moțpan, Secretarul General al formațiunii.

Pe ordinea de zi a adunării figurează mai multe rapoarte ale oficialilor PPE din diverse structuri europene, precum și stabilirea agendei pentru Congresul PPE din toamna acestui an.

De asemenea, Andrei Năstase și colegii săi vor participa astăzi la ediția a 8-a a Dialogului de la Saint Géry pe subiectul „Trecutul, Prezentul și Viitorul Europei”.

Agenda politicienilor moldoveni include și întrevederi cu distinși oficiali europeni, „pentru a discuta situația extrem de gravă din Republica Moldova și pericolul instaurării aici a unui regim dictatorial”.

„Vom discuta cu partenerii noștri din cea mai puternică familie politică europeană, dar și cu reprezentanți ai altor grupuri de europarlamentari pe care îi vom informa plenar asupra pericolului degradării iremediabile a situației socio-politice și economice din Republica Moldova, dar și despre soluțiile propuse pentru ieșirea din criză a țării noastre. Sunt sigur că vom găsi înțelegere și soluții reale pentru schimbare”, menționează Andrei Năstase, potrivit comunicatului.

Doina Secrieru

Share