Conducerea Mișcării Respect Moldova s-a întâlnit cu organizația teritorială Edineț

Conducerea Mișcării Respect Moldova s-a întâlnit cu organizația teritorială Edineț

Președintele Mișcării Respect Moldova, Eugeniu Nichiforciuc, împreună cu vicepreședinții Anatolie Zagorodnîi și Veaceslav Nigai, secretarul general Nicolae Cicariov și Președinta organizației de femei, Liliana Buzilă, au participat la ședința organizației teritoriale Edineț a formațiunii.

La propunerea Președintelui organizației raionale, dlui Igor Nepeivoda, au fost aleși: vicepreședintele organizației, dl Boris Fedorișin, ex-șef al Oficiului teritorial Edineţ al Cancelariei de Stat și membrii biroului, Galina Musteață, Președinta organizației raionale de femei a partidului, Tudor Pașa, Președintele organizației raionale a oamenilor în etate, Lidia Semenițcaia, primarul satului Bădragii Vechi, Svetlana Grasu, primarul satului Brînzeni și Ion Guranda, ex-primar al satului Goleni.

Eugeniu Nichiforciuc a făcut o trecere în revistă a evenimentelor de ultimă oră pe linie de partid, s-a referit la provocările ce stau în fața formațiunii, dar și la obiectivele pe termen scurt și mediu.

„Urmează o perioadă extrem de importantă pentru partid, dar sunt sigur că împreună vom reuși să facem faţă provocărilor și să înregistrăm rezultate frumoase”, a declarat el.

Vorbitorii au menționat că acum mai mult ca oricând se resimte necesitatea unui partid care ar pune în capul mesei respectul față de țară, față de cetățeni. Ei s-au arătat încrezuți că Mişcarea Respect Moldova este anume astfel de partid și va demonstra acest lucru și în continuare.

Tot astăzi a fost constituită organizația de femei a organizației teritoriale Edineț. În calitate de Președinte a fost aleasă Dna Galina Musteață, ex-șef al Direcției educație al Consiliului raional Edineț.

Share