Circumscripția nr.31 și-a ales deputatul. Reacții post-electorale ale contracandidaților

Circumscripția nr.31 și-a ales deputatul. Reacții post-electorale ale contracandidaților

În circumscripția uninominală nr.31. mun. Chișinău și-au încercat puterile pentru mandatul de deputat șapte candidați, iar fotoliul l-a câștigat socialistul Grigore Novac. După alegeri, trei dintre contracandidații socialistului au venit cu reacții pe o rețea de socializare, informează OFICIAL.

Candidatul blocului ACUM, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a scris că toate cuvintele de mulțumire din lume nu sunt de ajuns ca să poată transmite toată recunoștința pe care o simte pentru ei.

„Sincere mulțumiri tuturor chișinăuienilor din circumscripția 31 care mi-au oferit votul. Sînt onorată! Mulțumiri tuturor colegilor care s-au implicat în calitate de membri și observatori în secțiile de votare. Mulțumiri tuturor celor care m-au sprijinit prin donații, unii fără a mă cunoaște chiar. Un cuvînt aparte de mulțumire este pentru Alex Trubca și întreaga echipă de campanie, efortul cărora a fost extrem de important. Dragi colegi de echipă, vă rog să transmiteți mulțumirile mele tuturor membrilor familiilor dumneavoastră, care au jertfit din timpul personal prețios pe care ați fi putut să-l petreceți cu ei pentru ca noi să putem lupta! Mulțumesc mult și familiei mele. Lupta continuă. Noi nu ne oprim! Noi ACUM învingem!”, a scris candidata.

Și candidatul democraților, Chiril Gaburici, a mulțumit tuturor oamenilor buni din sectoarele Ciocana și Rîșcani pentru implicare și dorința de a mișca lucrurile înainte. „Pentru fiecare vot de încredere acordat. Mulțumesc concurenților electorali și îl felicit pe Grigore Novac pentru victorie. Îmi doresc foarte mult să se implice cu adevărat și tot sufletul pentru a face viața oamenilor din circumscripția 31 mai bună! Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei din spatele meu pentru dăruire și încredere! Apreciez munca fiecăruia în parte! Am făcut o campanie frumoasă și mereu aproape de cei care contează cu adevărat – oamenii noștri buni! Spor în toate tuturor!”, a punctat Gaburici.

Liberalul Ilie Crețu a mulțumit și el din suflet pentru sprijinul acordat lui și echipei sale. „Pentru fiecare cuvânt de încurajare, pentru fiecare implicare a Dvs în aceste alegeri foarte complicate, luptând împotriva clanurilor oligarhice, nedreptății, sărăciei, fărădelegii și expansiunii rusești! Am luptat, având oponenți cu bugete imense, zeci de panouri, zeci de mii de ziare și pliante, sute de oameni plătiți zilnic și pârghii administrative.  Eu, am luptat pentru voi dragii mei, pentru adevăr, pentru dreptate, pentru neam și țară, pentru poporul meu. Puterea mea consta în corectitudine, bunul simț și credință pe care o am în oameni și Dumnezeu. Indiferent de scorul meu, vreau să știți că ați susținut un candidat onest care a luptat sincer pentru oameni și adevăr, am luptat și am să lupt în continuare. Vă mulțumesc dragii mei!”, a scris Crețu.

Doina Secrieru

Share