Boris Volosatîi, după alegeri: „Decizia mea fermă este de a mă implica activ în politica din Republica Moldova”

Boris Volosatîi, după alegeri: „Decizia mea fermă este de a mă implica activ în politica din Republica Moldova”

După finalizarea campaniei electorale, candidatul independent în circumscripția nr.33, Boris Volosatîi, s-a adresat cetățenilor din Băcioi, Codru, Durlești, Sângera, Trușeni, Brăila, Dobrogea, Dumbrava, Frumușica, Revaca și Străisteni, dar și tuturor celor care i-au fost alături, informează OFICIAL.

Boris Volosatîi a mulțumit din suflet pentru susținerea în această campanie parlamentară.

„Vă mulțumesc în mod egal tuturor celor care ați avut încredere în mine și m-ați votat. Vă mulțumesc și celor care nu m-ați votat, dar ați participat la alegeri, înțelegând că bunul mers al lucrurilor în Republica Moldova depinde de gradul de implicare și de responsabilitate al fiecăruia dintre noi. De asemenea, vă mulțumesc tuturor celor care pe durata acestei scurte campanii de o lună ați participat la întâlnirile mele electorale, arătând un viu interes pentru ideile pe care le împărtășesc și de care mă conduc în viață. Am simțit sprijinul dumneavoastră acordat Programului meu pentru oameni și Strategiei Reunirii. Aceste documente, de care avem nevoie cu toții, rămân pentru mine drept plan de acțiune pentru viitor, întrucât decizia mea fermă este de a mă implica activ în politica din Republica Moldova. Voi fi bucuros dacă ideile și propunerile cuprinse în aceste documente vor fi preluate și puse în aplicare de către cei care au acces în Legislativul de la Chișinău. Consider că politica și competiția electorală trebuie să fie pline de fair playla fel cum este și în sport. Din acest motiv le adresez felicitări tuturor celor care au ieșit învingători în competiția electorală și îi îndemn să manifeste realism politic, responsabilitate cetățenească și, depășind divergențe doctrinare, ispita confruntării de uzură sau interese de grup, să-și dea mâna pentru fapte bune pe care le așteaptă oamenii din această palmă de țară, pe care să o păstrăm întreagă și nefederalizată, apropiind-o tot mai mult de Europa, a cărei poartă de intrare este pentru noi România. Să privim înainte cu speranță și optimism, cu credință în Dumnezeu și în binefacerile Unirii. Am fost alături de dumneavoastră și rămân în continuare același”, a scris Volosatîi, pe blogul său.

Totodată, după finalizarea alegerilor a reacționat și socialistul Vladimir Roșca.

„Iată și campania electorală a luat sfârșit. Țin să exprim mulțumiri tuturor, ce au demonstrat implicare în destinul țării, au acceptat rațiunea ideologiei, propuse de PSRM, au votat cu siguranță pentru a decapita caracatița mafiotă, instaurată in acest stat. Va mulțumesc, pentru că m-ați susținut în acest scrutin. Promit să duc până la capăt proiectele începute: Terenuri de joacă pentru copii la Durlești și Dobruja, reabilitarea străzii Dealul Morii în Durlesti, finisarea grădiniței de la Sîngera, investiții consistente în sfera de afaceri pentru fiecare localitate din suburbii. Viața continuă si noi toți muncim pentru ca să o facem mai buna!”, a scris Roșca, pe o rețea de socializare.

De menționat că, în această circumscripție, au luptat pentru fotoliul de deputat șapte candidați, iar alegerile au fost câștigate de Andrei Năstase.

Doina Secrieru

Share