Cine sunt trezorieri ai PUN, PAS, PNL și PPRM

Cine sunt trezorieri ai PUN, PAS, PNL și PPRM

Comisia Electorală Centrală (CEC) a confirmat astăzi, în ședința ordinară, persoanele responsabile de finanțe (trezorierii) ale mai multor partide.

CEC a confirmat persoanele responsabile de finanţe la alegerile locale noi din 20 mai 2018. Astfel, din partea Partidul Unității Naționale este Nicoleta Cocuță, Partidul Acțiune și Solidaritate – Vladimir Bolea, Partidului Național Liberal – Ecaterina Blanovschi, iar din partea Partidului Popular din Republica Moldova – Ecaterina Ciupac.

Tot astăzi, CEC a acreditat un observator internaţional din partea Ambasadei Franței în Republica Moldova, un observator internațional din partea Ambasadei Republicii Letonia în Republica Moldova, 8 observatori internaționali din partea Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei, dar și 100 observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX”, în vederea monitorizării alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018.

De menționat că, CEC a luat act de rapoartele financiare ale concurenților electorali  din campania electorală a alegerilor locale noi din 20 mai 2018, la situația din 27 aprilie 2018.

Mihaela Rotari

Share