Chironda a depus o cerere la Primăria Capitalei prin care cere restabilirea în funcție

Chironda a depus o cerere la Primăria Capitalei prin care cere restabilirea în funcție

Fostul viceprimar al Capitalei, Victor Chironda, spune că imediat ce a demisionat Fadei Nagacevschi din aceiași funcție, a depus la Primărie o cerere repetată de restabilire în funcție, informează OFICIAL.

El spune că nu a primit răspuns și că Ion Ceban, primarul Capitalei, încalcă cu bună știință legea și decizia instanței, doar ca să evite restabilirea sa în funcție.

„Toată lumea a înțeles deja că demiterea mea a fost o farsă, iar așa numitele motive precum că am absentat de la serviciu 4 zile și am avut nuștiu ce restanțe au fost minciuni gogonate.

Apropo, la mai bine de un an de la demiterea mea, nici una din acele ”restanțe” enumărate atunci așa și nu a fost finalizată (erau vreo 6 proiecte mari pe care eu le-am început și care au fost lăsate baltă).

Dagă Ivan, pe această cale, te informez că imediat ce vei semna Dispoziția de numire a noului Viceprimar, o voi ataca în instanță și voi cere să fie anulată.

Și cât de mult nu ar încerca Ilie să îți acopere spatele prin prietenii săi din sistemul de justiție, adevărul oricum va ieși la suprafață. Și tu știi prea bine care e adevărul”, spune Chironda.

Share