Ce spune Arina Spătaru despre candidatura sa la șefia Platformei DA!

Ce spune Arina Spătaru despre candidatura sa la șefia Platformei DA!

Deputatul Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Arina Spătaru susține că a fost propusă de colegii Organizației Teritoriale Bălți în calitate de candidată la funcția de președinte al Platformei DA pentru Congresul partidului, informează OFICIAL.

„PROPUSĂ, nu desemnată (numită în funcție) printr-un proces verbal. Dar așa cum informația în politic nu trebuie ascunsă și poate apărea în spațiul public mai devreme sau mai târziu, reiterez: n-am luat încă o decizie dacă voi participa sau nu în competiție”, precizează deputatul.

La fel, Spătaru declară că tratează cu responsabilitate această asumare, însă la moment, înțelege că funcția de deputat este și ea o responsabilitate.

„Am o agenda plină la Nordul Republicii, unde am activități și întâlniri cu oamenii zilnic. M-am bucurat de diversitatea reacțiilor în urma propunerii făcute de colegii mei din Bălți și acest fapt denotă că democrația pe plan intern funcționează. Despre testul la selecția naturală a anturajului și schimbarea lui la față: am primit o lecție de viață! În virtutea activității pe care o am și în mediul creștin, văd aceste metamorfoze cu înțelegere profundă și cu iertare pentru natura umană. Se știe că lupta pentru supraviețuire în politică e un proces normal și poate genera ostilitate”, adaugă parlamentara.

În același timp, Spătaru declară că are certitudinea că oricine și oricâți vor fi, toți candidații sunt demni pentru funcția de președinte al Platformei DA.

„Am încredere că ei vor avea puterea să reziste și să ducă lucrurile la bun sfârșit în această perioadă de mare turbulență în politică. Pentru că Platforma DA are numai oameni DEMNI și PUTERNICI, căliți să facă față greutăților”, a conchis deputatul.

Mihaela Conovali

Share