Candidatul Chiril Gaburici – în vizită la Fabrica „Viorica-Cosmetic”

Candidatul Chiril Gaburici – în vizită la Fabrica „Viorica-Cosmetic”

Candidatul la alegerile parlamentare din 24 februarie, Chiril Gaburici a întreprins o vizită la unul dintre cei mai mari producători de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova – Fabrica „Viorica-Cosmetic”.

În cadrul dicuției cu conducerea și angajații companiei, Chiril Gaburici a vorbit despre unele reformele și măsurile întreprinse de guvernare pentru a susține dezvoltarea mediului de afaceri şi asigurarea competitivității produselor autohtone.

„Mă bucur să văd cu cât profesionalism și dedicație vă îndepliniți munca. Întotdeauna am susținut și promovat produsele de calitate fabricate în țara noastră, iar Fabrica „Viorica-Cosmetic” este un bun exemplu în acest sens. Îmi doresc să creăm condiții necesare tuturor antreprenorilor, astfel încât produsele moldovenești să fie atractive atât pe piața noastră, cât și în străinătate”, a menționat Chiril Gaburici.

Fabrica „Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și până în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova, folosind tehnologiile moderne, tendințele contemporane în industria de profil împreună cu ingredientele naturale. În perioada activității sale S.A. „Viorica-Cosmetic” a devenit laureată a zeci de concursuri, a primit multe medalii și premii. Totodată, compania este deţinător al certificatului internațional al sistemului calității managementului ISO 9001: 2015 și  certificatul de acreditare al laboratorului de încercări din cadrul companiei S.A „Viorica-Cosmetic”.

Mihaela Rotari 

Share