Candidat independent: „Planuri am multe și sper că nu mă voi opri doar la deputat”

Candidat independent: „Planuri am multe și sper că nu mă voi opri doar la deputat”

Candidatul independent la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția uninominală nr.24, Artur Croitor, și-a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Programul electoral, informează OFICIAL.

Simbolul electoral al candidatului este un cocostârc în zbor spre cer care duce în cioc o crenguță pentru construcție.

„Pentru că el aduce liniște, bunătate și înflorire. Este un simbol și în aceasta mă voi concentra în activitatea mea, ca și deputat. Planuri am multe și sper că nu mă voi opri doar la deputat, însă, inițial, să fiu ales”, a precizat el.

Artur Croitor a spus că programul său electoral este intitulat „Moldova – o viziune în viitor” și se bazează pe trei puncte: lustrația, confiscarea și Constituția.

„Lustrația – să scoatem la vedere toate schemele negre care au fost făcute timp de 27 ani, să curățăm țara. Ulterior, după curățare, le confiscăm toate bunurile care le-au dobândit ilegal, totul să vină în bugetul RM. De asemenea, trebuie să fie modificată Constituția, pentru ca să fie în interesul cetățenilor, mai multe legi trebuie prevăzute”, a punctat el.

Artur Croitor a menționat că este candidat independent și speră să câștige alegerile și să devină deputat.  „Sunt candidat independent și sper să câștig. Dragi alegători, la aceste alegeri, veți putea să votați pentru acele partide care vă plac. Însă, veți primi două buletine de vot: unul pe partid și unul pe circumscripție. Ce ține de partide, votați așa cum considerați necesar, iar în circumscripția în care candidez – doar eu sunt candidat independent. În circumscripția noastră, eu voi fi alături de voi. Am vrut să fiu candidat independent, și, ulterior, deputat independent, pentru că vreau să am un singur șef – alegătorul. Vreau să fiu liber în decizii și să am în jurul meu doar oameni buni, care susțin alegătorii mei. Voi lucra doar în interesul dvs.. Vreau să deschid 4 oficii în sectorul Botanica, ca să pot avea întrevederi cu alegătorii, cel puțin 3 zile pe săptămână”, a mai spus Croitor.

Doina Secrieru

Share