„Calea Dreptății” – marș desfășurat de „Congresul Civic”

„Calea Dreptății” – marș desfășurat de „Congresul Civic”

Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic” a desfășurat, astăzi, în Capitală Marșul „Calea Dreptății”.

Potrivit organizatorilor, acțiunea demonstrează că „în această țară sunt oameni care cred în valorile adevărate – dreptate, sinceritate, dragoste și procreare, valori care nu se vând”.

„Căile noastre s-au despărțit între Patria vândută, politicieni corupți și cei care nu face comerț cu ceea ce are mai scump – cinstea și convingerile”, a declarat la marșul „Calea Dreptății”, liderul Congresului Civic, Mark Tkaciuk.

„Dacă vor câștiga cei incoruptibili – înseamnă că vor putea apăra ceea ce avem mai scump: cetățenii și drepturile lor. Dacă vor învinge cei incoruptibili – înseamnă că vom avea tehnologii moderne, școli, spitale, muzee și biblioteci. Dacă vor câștiga cei incoruptibili – înseamnă că vom avea lege și dreptate. Înseamnă că va apărea o țară care nu se vinde. Altfel nu poate fi. Altfel deja a fost. Ajunge! Nu mai cedăm! Noi nu vom capitula. Pentru că noi nu ne vindem!”, a conchis Tkaciuk.

Anterior, Mark Tkaciuk a îndemnat cetățenii Moldovei să nu-i mai compătimească și să nu le facă jocul reprezentanților formațiunilor parlamentare, care contribuie la sărăcirea poporului. Potrivit lui, deputații sunt rupți de realitate și nu cunosc cum trăiesc oamenii simpli.

Cristina Pendea

Share