Boris Volosatîi – candidat independent: „Unirea cu România este unica soluție reală de a depăși colapsul în care e Republica Moldova”

Boris Volosatîi – candidat independent: „Unirea cu România este unica soluție reală de a depăși colapsul în care e Republica Moldova”

Boris Volosatîi, candidat independent pe circumscripția nr. 33, a decis să se înscrie în alegerile parlamentare pentru a promova în Legislativ un mesaj unionist categoric, informează OFICIAL.

 Volosatîi, în cadrul unei conferințe de presă, a spus că vine cu un program unionist și cunoaște toate problemele suburbiilor.

„Am decis să mă înscriu pe una dintre circumscripții și să candidez independent, pentru a promova un mesaj unionist, asumat, deschis și categoric. Unirea cu România – Țara-Mamă, este unica soluție reală de a depăși colapsul în care a ajuns Republica Moldova. Anume aceasta va asigura un nivel de trai decent.

Imediat ce voi veni în Parlament, voi propune crearea unei comisii mixte între România și Republica Moldova pentru elaborarea unui tratat interstatal, ce va duce la începerea procesului de unificare națională prin formarea spațiului comun social-economic, de apărare și securitate, de educație și altele” , a spus candidatul.

De asemenea, Volosatîi a subliniat că „nimeni nu poate anula dreptul la Unire”.

„Promit în fața tuturor să fiu un deputat pentru toți. Ne aflăm în momentul istoriei când toți oamenii vor să vadă rezultate concrete, iar cea mai rapidă și eficientă soluție e Reunirea celor două state românești. Voi face altfel de politică – politica celor mulți și muncitori”, a mai spus el.

Sloganul său în campanie e „Școala face Unirea, Unirea înseamnă viitor, eu lucrez cu viitorul”.

Doina Secrieru

Share