Blocul ACUM – lansat în campania electorală. Sandu: „Pentru a face dreptate m-am întors acasă”

Blocul ACUM – lansat în campania electorală. Sandu: „Pentru a face dreptate m-am întors acasă”

Blocul ACUM – Platforma DA și PAS, astăzi, s-a lansat în campania electorală, informează OFICIAL.

Candidatul din partea blocului ACUM la alegerile parlamentare pe circumscripția Europei de Vest nr. 50, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a vorbit despre un eventual câștig. „Ne zbatem cu toții pentru a avea un trai demn, pentru ca să facem dreptate profesorilor, medicilor, oamenilor de afaceri, tinerilor și țării. Pentru a face dreptate, m-am întors acasă și, alături de o echipă minunată, am muncit în toți acești ani. Trebuie să învingem pentru ca, în sfârșit, să facem dreptate”, a precizat Sandu.

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, candidatul din partea blocului ACUM la alegerile parlamentare pe circumscripția nr. 33, Andrei Năstase, s-a referit la importanța ieșirii la vot. „Dreptatea se face ieșind la vot masiv. Trebuie să votăm pentru noi, trebuie să ieșim cu toții din casă. Prezența noastră la vot, în număr extrem de mare, este lovitura care poporul nostru o poate da oligarhiei. Prin vot ne putem face dreptate”, a declarat el.

În același timp, Năstase a venit cu o cerere. „Fac un apel către toți chișinăuienii, de aici – din inima țării, trebuie să pornească drumul spre libertatea poporului nostru. Noi suntem oamenii celui mai mare oraș al țării”, a vorbit el.

Ion Terguță, candidatul din partea blocului ACUM pe circumscripția nr. 17 Nisporeni, vicepreședintele Partidului Liberal Democrat (PLDM), a spus: „Am obosit să numărăm miliardele furate. Avem nevoie de oameni politici, care sunt gata să se sacrifice, pentru a dori o nouă șansă acestei țări”.

La sfârșitul evenimentului, vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, candidatul blocului ACUM pe circumscripția nr. 25, a dat citire unei proclamații. „Venim să facem dreptate tinerilor care nu-și mai văd locul în această țară. Venim să facem dreptate tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care, indifferent de limba vorbită suferă de aceleași probleme. Vom alunga această clasă politică coruptă”.

Mihaela Conovali

Share