Aureliu Ciocoi: „Dacă depun mandatul înainte de termen, ar însemna că…”

Aureliu Ciocoi: „Dacă depun mandatul înainte de termen, ar însemna că…”

„Dacă depun mandatul înainte de termen, ar însemna că dau bir cu fugiții și atunci ce o să spună lumea, că nu s-a isprăvit, s-a temut?”, a declarat premierul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, informează OFICIAL.

În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Ciocoi a mai spus: „Dacă am intrat în horă, trebuie să dansez până la capăt. Dar, repet, păcat, că nu este un lucru benefic pentru R. Moldova să continuăm cu un guvern interimar, în lipsa unor pârghii și a posibilității de a contracta asistență financiară externă, atât de necesară pentru asigurarea dezvoltării R. Moldova”, a adăugat Premierul.

La întrebarea „Înseamnă că aveți imunitate dacă rezistați?”, Ciocoi a declarat: „Da. Nu știu cât mai rezist, dacă sincer”.

La fel, întrebat cât ar putea să reziste, Premierul interimar a comunicat: „Politic corect ar fi să spun că atâta timp cât va fi nevoie. Pur omenește, mi-aș dori cât mai repede să se termine această incertitudine politică, ca și R. Moldova să intre pe făgașul dezvoltării normale. Pentru că noi avem nevoie de dezvoltare, și una foarte rapidă”.

Doina Secrieru

Share