„Arena Națională” – subiect de discuție la Guvern

„Arena Națională” – subiect de discuție la Guvern

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului cu privire la alocarea mijloacelor financiare Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională”. Cu o solicitare, în acest sens, a venit Premierul Natalia Gavrilița, informează OFICIAL.

„Am mai multe motive. Primul este că vreau să aflu de la Procuratura Generală cum s-a mișcat dosarul pe Arena Națională. Vom pregăti un demers în acest sens. În 2019, Guvernul Sandu a transmis Procuraturii Generale un dosar întreg legat de acest proiect, care a fost inițiat cu scop clar de delapidare și îmbogățire din contul banului public. Au trecut doi ani și vreau să aflu de la Procuratură cum merg investigațiile, ce statut procesual au persoanele implicate în semnarea acestui contract dubios”, a declarat Gavrilița.

Un alt motiv, după cum a spus Premierul, este: „Astăzi vom numi un nou director la Agenția Proprietății Publice – o persoană competentă, integră, de la care am așteptări mari. Cred că este corect să permitem noului director să analizeze dosarul Arenei Naționale și să vină cu propuneri cum ieșim din această situație”.

Mihaela Conovali

Share