Andrian Candu către părinți: „Nu lăsați statul să-și bată joc de voi și de copii”

Andrian Candu către părinți: „Nu lăsați statul să-și bată joc de voi și de copii”

Președintele Partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu afirmă că, 1 septembrie este o zi plină de controverse pentru copiii din Republica Moldova, informează OFICIAL.

„Pe de o parte, s-a terminat vacanța când era permis să dormi mai mult și să faci ce vrei, pe de alta – începe un nou an școlar și prietenii se reîntâlnesc după vară. Anul acesta este unul deosebit, dar tot despre aceasta este.) Vă îndemn să nu vă lăsați copleșiți de restricții și să vă concentrați pe lucrurile noi și interesante pe care le veți învăța în următoarele luni. Colegii rămân prietenii cu respectarea distanței sociale, ușor se schimbă doar forma salutului. Vreau să urez părinților răbdare și putere pentru că nu va fi ușor, iar voi sunteți cei pe care a fost pusă întreaga responsabilitate de către o guvernare ostilă copiilor acestei țări. Nu promit că vom reuși foarte repede să promovăm suportul pe care credem că-l meritați în aceste luni, dar promit să nu renunțăm. Nu renunțați nici voi! Nu lăsați statul să-și bată joc de voi și de copii”, a scris Candu, pe o rețea de socializare.

Totodată, politicianul s-a adresat către profesori. „Va fi greu, dar mă bucur că ați demonstrat că interesele copiilor sunt prioritatea voastră și suntem mereu pregătiți să vă susținem pentru ca toți copiii din țară să aibă parte de educație de calitate.  Un an cu spor, dragi copii, tineri, părinți și profesori!”, a conchis Candu.

Andriana Cheptine

Share