Andrei Năstase și-a depus actele pentru înregistrarea în cursa pentru șefia capitalei

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și-a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al mun. Chișinău.

După depunere, Andrei Năstase a declarat că, are susținerea PAS condus de Maia Sandu, sprijinul exponenților societății civile și ai altor forțe politice democratice, anti-oligarhice din RM.

„Sunt onorat să reprezint astăzi ceea ce a rămas mai de preț în țara noastră – speranța. Ne-am unit forțele pentru a începe de aici, din Chișinău, marea schimbare în bine așteptată de toți. Mă voi bate pentru victoria din primul tur, pentru că reprezint oamenii, nu doar niște segmente sau grupuri separate pe culturi sau vârste. Reprezint persoanele în etate, pensionarii noștri ajunși la limita genocidului social, reprezint pedagogii și medicii discriminați de guvernarea coruptă, reprezint clasa sa de mijloc care se sufocă sub povara taxelor și impozitelor umane, reprezint tineretul nostru studios lipsit de un viitor decent la noi acasă, marea majoritate gândindu-se să emigreze în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit”, a precizat Năstase.

Totodată, Andrei Năstase a menționat că trebuie să se conștientizeze că în cel de-al doilea tur o mare parte a studenților nu vor fi în oraș.

„Și noi, și ei știm că reformarea capitalei deschide drumul pentru scoaterea țării din captivitate. Candidez pentru că mă interesează reformele profunde, mă interesează ca aceste reforme să îmbunătățească la modul direct viața fiecărui cetățean”, a conchis Năstase.

Mihaela Rotari

Share