Andrei Năstase: Să votăm pentru o Moldovă în care cuvântul e cuvânt

Andrei Năstase: Să votăm pentru o Moldovă în care cuvântul e cuvânt

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la șefia statului, Andrei Năstase, alături de soția sa, Angela și fiica, Anna-Elizabeth, și-a exercitat dreptul la vot, informează OFICIAL.

„Am foarte mari așteptări, pentru că prea multe șanse am ratat pentru RM, prea multe oportunități frumoase, pe care ni le-a oferit soarta. Iată de ce, eu zic că astăzi este o zi foarte și foarte importantă pentru toți noi. Îndemn toți oamenii de bună credință să iasă la vot, să votăm cu încredere pentru o Moldovă de mâine, educată, dreaptă, sănătoasă, o Moldovă în care vrei să trăiești. O Moldovă în care familiile să se regăsească, copiii să fie fericiți, să nu aibă gândul plecării. Pentru o Moldovă în care cuvântul e cuvânt, în care cinstea e cinste, onestitatea e onestitate. Pentru o asemenea Moldovă am votat și sunt sigur că oamenii vor alege astăzi exact ceea de ce au nevoie”, a spus Năstase, la ieșirea din secția de vot.

La rândul său, soția sa, Angela a spus că a votat pentru un Președinte curajos.

„Pentru un Președinte demn, de care sunt foarte mândră. Eu sper că lucrurile totuși se vor schimba în țară. Am votat pentru un Președinte și o echipă frumoasă, valoroasă, care are un plan bine structurat”, a adăugat ea.

Cristina Pendea

Share