Andrei Năstase, în România. Iată cu cine a avut întrevederi!

Andrei Năstase, în România. Iată cu cine a avut întrevederi!

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr (DA) la Primăria Chișinău, Andrei Năstase, se află într-o vizită oficială în mai multe orașe din Transilvania, transmite Oficial.

El s-a întâlnit cu echipele care conduc orașele Cluj-Napoca și Oradea, pentru a prelua bunele practici din administrația locală din cele două comunități. Aceste bune practici vor fi introduse în Primăria Chișinău, după ce Andrei Năstase, liderul opoziției pro-europene din Republica Moldova, va câștiga alegerile locale anticipate din data de 20 mai.

În vizita oficială din Transilvania, Andrei Năstase a fost însoțit de șeful său de campanie, Alexandru Machedon, precum și de o echipă de experți transilvăneni care s-au oferit să contribuie la reformarea administrației publice din Chișinău după alegerile locale.

La Cluj-Napoca, Andrei Năstase s-a întâlnit cu primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul Prim-ministru al României, Emil Boc.

De asemenea, el a avut o întâlnire fructuoasă și cu Ștefania Ferencz, directorul general al Primăriei Cluj-Napoca și ex-șefă a cancelariei Primului ministru al României.

De asemenea, Andrei Năstase a avut întâlniri cu reprezentanți ai administrației județene din Cluj. Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Valentin Vakar, a subliniat modelul de conviețuire dintre diferitele etnii din județul Cluj.

Andrei Năstase a adăugat că dorește să construiască același model de bunăstare și de bună înțelegere între oameni și la Chișinău.

La Oradea, Andrei Năstase s-a întâlnit cu primarul Ilie Bolojan, prim-vicepreședinte la nivel național al PNL și fost secretar general al Guvernului.

Președintele Platformei DA s-a întâlnit și cu viceprimarul Oradei, Florin Birta, precum și cu membrii Biroului Județean al PNL Bihor, din care fac parte numeroși parlamentari, primari, consilieri județeni și consilieri locali. Toți aceștia și-au manifestat susținerea față de candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, formațiune politică parteneră cu PNL în cadrul Partidului Popular European.

Doina Secrieru

Share