Andrei Năstase: Au sărit în aer așa-zisele reformă a sistemului de drept și luptă cu corupția

Andrei Năstase: Au sărit în aer așa-zisele reformă a sistemului de drept și luptă cu corupția

„Scrisoarea adresată de către șefa procuraturii Anticorupție judecătorilor, procurorilor și societății civile despre relațiile dubioase ale Tatianei Raducan, membru în Comisia Prevetting și membru în Consiliul Suprem de Securitate a Țării a declanșat o bombă mediatică și politică nucleară! Asta demonstrează că Moldova noastră a ajuns a fi un sat fără câini, unde orice incompetent își face mendrele fără a fi oprit. După demisia Tatianei Răducanu trebuie să urmeze demiterea Veronicăi Drăgălin. Accentuez, DEMITEREA!” – a declarat Andrei Năstase, fost ministru de Interne, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, astfel, „au sărit în aer așa-zisele reformă a sistemului de drept și luptă cu corupția, iar filtrele prezidențiale s-au dovedit a fi bătute cu nămol și reziduuri oligarhice”.

„Cum e posibil, mă întreb, ca după aproape 4 ani de putere absolută să ajungi la o asemenea contra performanță, la un eșec pe toate fronturile, pe toate dimensiunile? Peștele de la cap se strică!

Concluzia este că, acum ca niciodată, trebuie să punem capăt acestui dezmăț. Știm ce avem de făcut și asta vom face, să ocrotim Moldova și oamenii ei de incompetenți, demagogi, sfertodocți și, deopotrivă, de oligarhii revanșarzi”, a subliniat Andrei Năstase.

Share