Andrei Năstase a avut o întâlnire cu Președintele României. Ce asigurări a făcut

Andrei Năstase a avut o întâlnire cu Președintele României. Ce asigurări a făcut

La Sibiu, în marja Consiliului Național al Rectorilor din România, Andrei Năstase a avut o întâlnire cu Președintele României, Klaus Iohannis, informează OFICIAL.

Cei doi oficiali au discutat despre nevoia de a potența, prin deschiderea de noi proiecte, Acordului de Asociere și despre si mai marea apropiere pe care Moldova și-o dorește față de România, atât din punct de vedere social, economic dar și administrativ.

Președintele Klaus Iohannis a întărit mesajul de susținere și de prietenie pe care România îl are față de Republica Moldova și față de cetățenii acesteia și a subliniat faptul că sprijinul României față de munca actualei guvernări de democratizare a societății din stânga Prutului este total.

Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministrul al Afacerilor Interne al Republcii Moldova i-a dat asigurări președintelui României că parcursul european al Republicii Moldova este un proiect de țară asumat în detaliu de actualul guvern, iar dorința tuturor celor implicați în reforma structurală a adminstrațiilor publice locale este aceea ce a împrumuta cu determinare bunele practici de la administrațiile de succes din România.

Cristina Pendea

Share