Alexandru Slusari, în CMC: Dat fiind faptul că Andrei Năstase nu poate intra în funcție, vin cu rugămintea…

Alexandru Slusari, în CMC: Dat fiind faptul că Andrei Năstase nu poate intra în funcție, vin cu rugămintea…

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a solicitat, în ședința de astăzi în Consiliul Municipal Chișinău, excluderea de pe ordinea de zi a subiectului privind planurile urbanistice zonale, informează Oficial.

Slusari a subliniat că validarea mandatului primarului ales al capitalei, Andrei Năstase, este tărăgănată, de aceea Năstase nu poate să-și înceapă activitatea la Primăria Chișinău.

„Nu pun la îndoială că multe subiecte de astăzi sunt importante, dar dvs. aveți chestiunea sub numărul 24 – planurile urbanistice zonale. Folosindu-mă de ocazia că Andrei Năstase nu poate să intre în funcție, vin cu solicitarea și rugămintea ca să excludeți acest subiect astăzi.

Primarul ales nu are încredere în echipa care se ocupă cu urbanismul și arhitectură. Solicităm să excludeți acest punct, până nu intrăm noi în analiza și examinarea fiecărui ca. Noi avem un caz de ilegalitate și putem presupune că mai sunt și altele”, a spus Slusari.

Consilierul municipal Adrian Culai, președintele ședinței, a spus că subiectul va fi examinat și a dat asigurări că, dacă vor exista ilegalități, atunci acest va fi respins.

Doina Secrieru

Share