Alexandr Stoianoglo a părăsit dezbaterile electorale de la postul public de televiziune: Au sens când guvernarea participă la ele

Alexandr Stoianoglo a părăsit dezbaterile electorale de la postul public de televiziune: Au sens când guvernarea participă la ele

Dezbaterile electorale sunt esențiale pentru sănătatea unei democrații. Totuși, consider că ele au sens și valoare doar atunci când guvernarea are curajul să participe la ele – a declarat Alexandr Stoianoglo, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de Președinte al Republicii Moldova, la postul public de televiziune, ieri-seara, înainte de a părăsi dezbaterea, informeazăOFICIAL.

El a spus că își exprimă respectul față de ceilalți candidați, dar nu are întrebări la ei. Nu ei au fost la guvernare.

“Nu mă interesează să ne comparăm în promisiuni și slogane. Nici telespectatorii nu au nevoie de monologuri politice sterile. Ei vor dezbateri între opoziție și putere.

Singurele întrebări pe care le am sunt pentru actuala președintă. Să ne răspundă deschis pentru acțiunile sale și, mai important, pentru lipsa lor. Doar că doamna Sandu nu este azi aici. E un semn rau. Și o dovadă a degradării democrației în Moldova.

Prin urmare, cu regret, voi părăsi aceste dezbateri pentru că ele sunt incomplete. Îmi cer scuze de la gazda emisiunii și de la cetățeni pentru că ați fost lipsiți de niște dezbateri electorale pe care le-ați meritat”, a menționat politicianul.

Alexandr Stoianoglo a spus, totodată, că în mod obligatoriu, echipa sa va fi prezentă la dezbateri și va transmite mesaje clare despre programul său electoral.

“Personal, aleg să îmi dedic timpul întâlnirilor directe cu oamenii în teritoriu – acolo unde adevăratele probleme ale țării sunt abordate sincer, fără intermediari și spectacol mediatic”, a conchis candidatul.

Share