A fost pentru crearea unui bloc preelectoral „PAS, DA și PUN”! Deputat: „Nu s-a reușit deoarece niciodată nu mi-am ascuns…”

A fost pentru crearea unui bloc preelectoral „PAS, DA și PUN”! Deputat: „Nu s-a reușit deoarece niciodată nu mi-am ascuns…”

Parlamentarul, dar și candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Iurie Reniță, susține că a optat cu fermitate pentru crearea unui larg bloc preelectoral, compus din PAS, DA și PUN. „Această formulă, cu certitudine, ne-ar fi asigurat o majoritate parlamentară stabilă și un guvern proeuropean și pro-românesc de 4 ani”, adaugă Reniță, informează OFICIAL.

„Din păcate nu s-a reușit crearea acestui bloc, atât de mult așteptat și dorit de cetățenii noștri. Deoarece niciodată nu mi-am ascuns opțiunile mele unioniste, proeuropene și euro-atlantice am decis să candidez pentru un nou mandat de deputat pe listele Partidului Unității Naționale (PUN), partid care optează pentru integrarea în Uniunea Europeană prin intermediul României. Această este și convingerea mea personală, respectând, în egală măsură, dreptul cetățenilor noștri de a avea și alte alegeri politice, deoarece Democrația înseamnă, în primul rând, diversitatea de opinii și de opțiuni. Reunirea cu România este cea mai sigură și scurtă cale de a ne regăsi în marea familie românească și europeană, în spațiul ei firesc de prosperitate, stabilitate și securitate”, notează Reniță, pe facebook.

Mihaela Rotari

 

Share