Candidată PAS la funcția de deputat: „Cu 15 ani în urmă am fost nevoită să iau drumul pribegiei”

Candidată PAS la funcția de deputat: „Cu 15 ani în urmă am fost nevoită să iau drumul pribegiei”

„Mulți ani la rând, fiind pedagog, am muncit cu toată dăruirea de sine la cizelarea și formarea caracterelor, la dezvoltarea personalităților, având ca temelie cele mai sacre valori umane, educând astfel cetățeni liberi, responsabili. Ei au fost și sunt rodul muncii mele de ani de zile, dar… aproape toți discipolii mei s-au risipit prin lume, căutându-și rostul, valorificându-și potențialul în alte țări, pentru că acasă nu li s-a oferit oportunități, ba mai mult, li se creau impedimente în orice năzuință, proiecte de activitate. Așa am pierdut capitalul uman, cea mai valoroasă bogăție a neamului. Cu 15 ani în urmă, și eu am fost nevoită să iau drumul pribegiei, ca miile de conaționali, în căutarea surselor de existență, a unui trai decent”, susține candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat, Evghenia Cojocaru, informează OFICIAL. 

„Printre străini am întâlnit mulți, foarte mulți tineri, harnici, deștepți, care ar fi făcut din țara noastră o adevărată ”Gură de Rai”, dacă n-am fi avut atâta corupție, atâta fărădelege. M-am implicat mereu și voi continua să fac tot posibilul pentru a-i întoarce acasă, într-o țară liberă și democrată. Trebuie urgent să întinerim Moldova, să construim viitorul așa cum noi ni-l dorim – liber și prosper. Nu mai avem timp de pierdut, 30 ani ne-au fost furați deja”, notează Cojocaru, pe facebook.

În același timp, candidatul adaugă: „Mă simt mândră să mă alătur echipei Partidului Acțiune și Solidaritate, echipa formată de Maia Sandu. Îi cunosc pe mulți de pe timpul când activau la Ministerul Educației. Adevărați reformatori, profesioniști, integri. Un partid cu oameni cu verticalitate, consecvenți, adevărați patrioți. Împreună cu PAS am readus încrederea în victorie la alegerile din noiembrie 2020. Lupta continuă. La 11 iulie 2021 PORNIM VREMURILE BUNE în toate domeniile, pentru toți cetățenii, de la mic la mare. Împreună vom reuși. Împreună vom construi ceea ce ne dorim”, a susținut Cojocaru.

Cristina Pendea

Share