A avut loc ședința Consiliului național pentru problemele veteranilor de război

A avut loc ședința Consiliului național pentru problemele veteranilor de război

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a prezidat ședința Consiliului național pentru problemele veteranilor de război, informează OFICIAL.

Ministrul spune că s-a întâlnt cu membrii Consiliului pentru a discuta despre măsurile întreprinse în contextul realizării Planului național de acțiuni consacrate Anului recunoștinței față de veteranii de război, participant la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.

„Totodată, am vorbit despre etapa la care se află implementarea Hotărârii Guvernului nr. 182/2018 cu privire la legitimațiile veteranilor de război.

Pe agenda discuțiilor s-au regăsit și alte subiecte importante, așa cum sunt proiectele de acte normative direcționate spre îmbunătățirea protecției sociale a veteranilor de război, dar și participarea membrilor Asociațiilor de veterani la activitățile dedicate sărbătorilor naționale — Ziua independenței și Limba noastră, dar și la evenimentele desfășurate cu prilejul Zilei cunoștințelor”, spune ministrul.

Share