55 de tone de produse nealimentare- donație! Oficial: „România iubește Republica Moldova”

55 de tone de produse nealimentare- donație! Oficial: „România iubește Republica Moldova”

Republica Moldova astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, a recepționat o donație de 55 de tone de produse nealimentare din partea României, informează OFICIAL.

Marcel Spatari, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a declarat că este simbolic că ajutorul României ajunge în ziua în care vine Klaus Iohannis, Președintele României, în Republica Moldova,.

„E o zi în care construim alte poduri între Republica Moldova și România, pe lângă zidurile fizice. Republica Moldova face față acum unei provocări fără precedent – valul de refugiați ucraineni, și ne bucurăm de susținerea țărilor Uniunii Europene și, în primul rând, de susținerea României”, a spus membrul Executivului.

Mihail Popșoi, vicepreședintele Parlamentului, a mulțumit pentru ajutorul acordat și s-a referit la suportul oferit de-a lungul timpului.

„Bunii noștri prieteni, Guvernul României, vin să ne ajute ca de fiecare dată! Acest sprijin este foarte util. De altfel, sprijinul politic al României a fost, este și va fi mereu extrem de important pentru noi, pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova”, a menționat el.

Adrian Dupu, secretar de stat în Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, a menționat că România nu rămâne niciodată nepăsătoare la nevoile Republicii Moldova și așa va fi mereu.

„România iubește Republica Moldova, iubește ucrainenii și din acest motiv suntem astăzi aici”, a subliniat oficialul.

Cristina Gurez

Share