4 sugestii pentru Ruslan Codreanu, de la un reprezentant al Partidului Platforma DA

4 sugestii pentru Ruslan Codreanu, de la un reprezentant al Partidului Platforma DA

Vicepreședintele Partidului Platformei DA, Alexandru Slusari, a oferit 4 sugestii primarului interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, informează Oficial.

„Să se adreseze către Consiliul Municipal cu solicitarea revocării viceprimarului Nistor Grozavu, care o perioada îndelungată semnează toate documentele necesare pentru mafia imobiliară”, a precizat el.

În același timp, Slusari, s-a referit și la cinematograful Gaudeamus din Chișinău. „Să revoce toate actele permisive pentru constucția blocurilor locative pe str. Bogdan Voievod,1 și demolarea cinemotografului Gaudeamus. Documentele pentru Bogdan Voievod,1 au fost eliberate cu încalcări GRAVE ale legislației: în aceasta zona nu se permite construcția clădirilor cu înalțimea peste 25 m. și apartamentele nu pot ocupa mai mult de 50 %, două terenuri din cinci sunt proprietatea municipală și nu există nici o decizie a Consiliului privind transmiterea acestora în proprietate sau folosință privată, nu există avizul necesar în conformitate cu Legea drumurilor ect. Pentru Gaudeamus nu există avizul Ministerului Culturii”, a menționat acesta pe o rețea de socializare.

Prin urmare, vicepreședintele Platformei, a comunicat și alte sugestii primarului interimar. „Să inițieze o anchetă internă privind acțiunile lui Nistor Grozavu și arhitect-șef privind eliberarea documentelor permisive pe cazurile susmenționate cu transmiterea tuturor materialelor în Procuratura. Să demareze un proces de verificare a tuturor documentelor permisive pentru construcții/demolări în mun. Chișinău pentru ultimii doi ani. Acolo se vor găsi foarte multe lucruri interesante. Domnul Codreanu are acum o șansă uriașă să demonstreze cu cine este dânsul – cu MAFIA sau cu POPORUL”, a conchis Slusari.

Mihaela Rotari 

Share