Liberalul Valeriu Munteanu nu exclude că „mâna Moscovei” are tangență cu accidentul care s-a soldat cu moartea unui cal

Liberalul Valeriu Munteanu nu exclude că „mâna Moscovei” are tangență cu accidentul care s-a soldat cu moartea unui cal

Dacă ar fi să ne antrenăm în teorii conspiraționiste, pe care le dezvoltă unii, putem pretinde și noi (iar acest lucru nu poate fi exclus) că anume „mâna Moscovei” a adus doi cai, la 5 dimineața, în fața mașinii noastre, despre aceasat a scris pe facebook, deputatul liberal, Valeriu Munteanu.

Reamintim că ieri dimineața, mașina în care se afla Primarul capitalei a accidentat un cal, care a decedat.

Liberalul a făcut un apel către internauți să dea dovadă în comentariile la acest subiect de decență și a prezentat mai multe informații despre accident.

„Deplasarea era una de serviciu (nu în interes personal), pentru că dl primar general, invitat fiind, a conferențiat ieri la Teatrul Național din București, pe tema Neamul Românesc: trecut, prezent și viitor. La volanul mașinii se afla anume Oleg Poiată, nu domnul Chirtoacă, nu eu, nu altcineva.  Mașina avea viteza regulamentară pentru un astfel de drum, iar eventualele excese de viteză, sunt excluse din cauza ceții. Era ceață, dar lumina mașinii asigura o vizibilitate suficientă pentru carosabil, nu și pentru acostamente. Pe șosea au apărut doi cai, nu unul.  A fost practic imposibil să fie evitat impactul pentru că animale erau undeva pe dreapta direcției de deplasare a autovehiculului, iar într-o mișcare haotică, au apărut într-o fracțiune de secundă pe șosea, lateral dreapta”, a scris el.

Doina Secrieru

Share