Cât de întunecat îți este sufletul în funcție de zodie

Cât de întunecat îți este sufletul în funcție de zodie

Iata cat de intunecat este sufletul tau, in functie de zodie!

Berbec

Berbecul este un semn prea energic pentru a avea timp sa fie negativist. Cu toate acestea, frica iti intuneca sufletul.

Taur

Daca faci parte din aceasta zodie, oamenii nu stau prea multa vreme langa tine pentru a-ti descoperi latura intunecata. Dar o ai si aceasta este posesivitatea excesiva.

Gemeni

Daca faci parte din aceasta zodie, atunci ai 50 de umbre ale sufletului, numai ca nu sunt chiar atat de intunecate, ci mai gri. Te adaptezi in functie de situatie, fie esti foarte “rau”, fie foarte “bun”. In orice situatie, tu cazi in picioare, precum pisica.

Rac

Sufletul tau nu este intunecat, ci doar “albastru”. Ai perioade in care emotiile te coplesesc si te scufunzi in melancolie.

Leu

Ai o inima mare si iubitoare, dar te dai mare si ii faci pe ceilalti sa creada ca esti rau. Dupa ce ii convingi ca esti o fire intunecata, iti pare rau ca ai mintit.

Fecioara

Esti tot timpul in miscare si faci o multime de lucruri. Nu prea ai timp sa lasi intunericul sa-ti intre in suflet. Cu atat mai mult cu cat tu vezi partea luminoasa in fiecare lucru.

Balanta

Daca esti Balanta, sufletul tau este cand alb, cand negru. Depinde de cum ti-a fost ziua. Sunt si momente in care latura intunecata chiar te face fericit.

Scorpion

Despre tine se spune ca ai cel mai intunecat suflet din tot zodiacul. Daca acest lucru este o surpriza pentru tine inseamna ca fie nu esti Scorpion, fie nu vezi limpede din cauza intunericului.

Sagetator

Daca ai avea o latura intunecata, aceasta ar fi foarte luminoasa. Chiar si cand te straduiesti sa fii rau, nu-ti iese.

Capricorn

Este o satisfactie pentru tine sa vezi oamenii slabiti. Iti place latura ta intunecata si te bucuri din plin de ea.

Varsator

Pe tine te fac fericit lucrurile marunte si cum in viata sunt mai mult lucruri marunte este cam greu sa ai o latura intunecata.

Pesti

Pe tine te salveaza imaginatia si nu se poate spune ca ai un suflet prea intunecat. Dar sunt momente in care te folosesti de intuneric pentru a te conecta la sursa ta interioara de imaginatie.

sursa: sfatulparintilor.ro

Share