Aceste zodii se vor schimba radical în 2018. Devin rele și abandonate

Aceste zodii se vor schimba radical în 2018. Devin rele și abandonate

Horoscopul, în general, tinde să aducă informații pozitive pe baza fiecărui semn zodiacal. Dacă în general se vorbește despre calitățile fiecărui nativ, în acest horoscop veți descoperi punctele slabe și cum se vor schimba zodiile în 2018.

BERBEC

Ești șef, pretențios și uneori arogant. Iată un sfat pentru tine, Berbec: Liniștește-te. Respiră adânc.

Reduce-ți așteptările înalte față de ceilalți. Ține minte că ești doar o persoană din 7 miliarde.

TAUR 

Taur, ești de încredere, dar ești, de asemenea, uimitor de încăpățânat. Ai poftă de a cheltui bani. Încearcă să nu fii răzbunător cu încăpățânarea ta.

GEMENI

Gemenii sunt amabili și cu două fețe. Tinzi să pierzi interesul oamenilor și al lucrurilor destul de ușor. Poți fi și mai puțin imatur.

RAC

Racul este atât de sensibil încât simte că viața este un câmp de luptă. Racul poate foarte ușor să se hrănească cu furie. Adesea percep oamenii ca atacându-i. Amintiți-vă, acest lucru nu este posibil aproape niciodată.

LEU

Leul se numără printre semnele mai înșelătoare și mai egoiste. Ai nevoie de laudă pentru a fi fericit. Învață să fii fericit pentru tine o dată.

FECIOARĂ

Ești perfecționist și când crezi că ceva este perfect și altul nu este de acord, ai tendința de a ieși din relație. Calmează-te și înțelege că vor exista greșeli.

BALANȚĂ

Balanță, ești indecis. Serios. Ia o decizie. Este bine să te pui uneori în locul celuilalt.

SCORPION

Scorpionul tinde să fie cel mai exigent și să țină controlul față de oameni și lucruri. Urâți schimbarea și aveți probleme cu iertarea. Aceasta din urmă, în special, este un lucru la care merită să lucrați. Învață să lași lucrurile să meargă de la sine.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este o persoană convingătoare. Cu toate acestea, în același timp, sunteți detașați. Amintiți-vă să simțiți empatie cu ceilalți.

CAPRICORN

Capricornul este într-o stare de îngrijorare totală și este adesea prea rigid.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este tăcut, dar radical. Dai oamenilor umărul rece când sunt supărați și ai probleme cu deschiderea. Învață să te îndrepți în aceeași direcție cu gândurile tale.

PEȘTI

Peștii sunt capul aerodinamic al zodiacului. Aveți probleme de a fi o parte a realității și de a vă arăta prezența oamenilor din jurul vostru. Imaginația este bună, dar nu uitați unitatea.

sursa: teotrandafir.com

Share