(INTERVIU) Olesea Purici, administrator: În perioada rece, evenimentele organizate în sălile de banchete de la „Ciocârlia” au un farmec deosebit!

(INTERVIU) Olesea Purici, administrator: În perioada rece, evenimentele organizate în sălile de banchete de la „Ciocârlia” au un farmec deosebit!

Zona de agrement „Ciocârlia” (www.agrement.md), care se află la 1 km de Chișinău și se află în mijlocul pădurii, este locul ideal pentru a petrece diferite evenimente  frumoase, atât în perioada caldă a anului, cât și când e frig. De altfel, anume aici activează câteva săli de banchete, unde pe timpul iernii pot fi desfășurate nunți, cumetrii, zile de naștere sau petreceri corporative, cu până la 250 de invitați. Despre toate avantajele acestei locații, vorbim în interviul acordat pentru www.curentul.md de către Olesea Purici, administrator.

C.: Zona de agrement „Ciocârlia” este cunoscută ca și o locație cu foișoare, unde pot fi desfășurate evenimente în aer liber. Totuși, știm că dețineți mai multe săli unde pot fi organizate evenimente festive. Oferiți-ne detalii…

O.P.: Da, aveți dreptate. Foișoarele noastre din sânul naturii se bucură de popularitate și le mulțumim pe această cale clienților noștri care ne sunt alături de ani buni. În paralel, însă, am deschis mai multe săli unde pot fi desfășurate banchete atât în perioada caldă a anului, cât și atunci când se lasă frigul. Vreau să vă spun că în perioada rece, „Ciocârlia” se transformă într-un loc de poveste, ori sălile noastre de banchete au fost concepute în așa mod încât să se contopească cu natura. Aici pot fi petreceri la terase de sticlă de tip închis cu 15-50 de persoane, sau evenimente mari cu până la 250 de invitați. Mai mult, fiind aproape de oraș, dar, totodată, în pădure, iar teritoriul este de tip închis, distracția poate fi maximă, plus că mai și asigurăm parcare păzită pentru toți invitații, dar și un mini-hotel.

60 afara_1 afara1 afara2

C.: Ce conține meniul de la „Ciocârlia”? Ce gătiți deosebit? 

O.P.: Să știți că bucatele sunt un alt punct forte al nostru și, cu mândrie pot spune, că toți cei care au organizat evenimente la noi au revenit cu alte ocazii, inclusiv pentru bucatele extrem de gustoase. Avem în meniu atât feluri tradiționale, cum sunt sarmalele, răciturile, plăcintele, dar și europene, diferite tipuri de pește sau carne. Mai mult, la solicitare – gătim purceluși la proțap, în aer liber, astfel că oaspeții vor avea parte și de un show culinar pe măsură. Nici la capitolul desert nu dezamăgim, căci gătim atât clătite dulci, așa-numitele mule, sau prune umplute, cât și macarons sau red velvet. Cu alte cuvinte, bucatele noastre satisfac chiar și cele mai selecte preferințe gastronomice.

ciocarlia MENIU 1 ciocarlia MENIU 4

C.: Sălile de banchete în ce stil sunt? Au nevoie de decor adițional? 

O.P.: Atunci când le-am conceput, din start am zis să oferim oaspeților noștri maximal pentru o sală de banchete. Astfel că, acestea sunt în stil modern, culori pastelate, iar decorul elegant: scaune albe, aranjamente de flori, candelabre masive și iluminarea naturală. Toate acestea vor face evenimentul unul feeric.

AJA03309 Зал

C.: Nu pot să nu vă întreb despre prețuri și dacă criza v-a determinat să le modificați…

O.P.: Vrea să vă asigur că oferta noastră pentru evenimente este extrem de atractivă, iar la moment avem chiar și o promoție pentru cei care vor dori să desfășoare până în luna martie evenimentul la noi, detalii despre oferta noastră găsiți pe www.agrement.md Și, apropo, criza ne afectează pe toți, de aceea în astfel de momente trebuie să ne susținem unii pe alții, nu prin majorări de prețuri, dar prin organizare a cât mai multe evenimente.

ciocarlia зал2

C.: Concurența în domeniu este dură? Se deschid multe restaurante, săli de banchete…

O.P.: Zona de agrement „Ciocârlia” are deja peste 10 ani de activitate. În acești ani ne-am dezvoltat constant, anume grație fidelității clienților noștri care ne-au apreciat efortul și au revenit la noi. Pentru noi, echipa „Ciocârlia”, fiecare oaspete e persoană VIP și ne implicăm plenar pentru ca evenimentele să fie de poveste. Pot să vă asigur că ne reușește! Nu ne temem de concurență, noi credem în forțele noastre și în oamenii care ne calcă pragul.

C.: Ce planuri pentru dezvoltarea zonei de agrement aveți pe termen mediu? 

O.P.: Știți, în perioada în care ne aflăm este foarte greu să facem planuri. Cred că la fiecare este așa, pe de altă parte, este important să fim tot timpul în mișcare, să investim ca să fim și mai buni și să oferim servicii și mai bune oaspeților noștri. Pe termen mediu ne dorim să investim mai mult în infrastructură, astfel încât să oferim condiții maxime de relaxare atât pentru maturi, cât și pentru copii.

Avem planuri frumoase, dorință să muncim și așteptăm cât mai mulți oaspeți pentru a le demonstra profesionalismul nostru.

DSC_7824 DSC_7828 IMG_0707-2 NATURA teren зал Ciocarlia - ночь

C.: Ce mesaj aveți pentru cei care vor să organizez un eveniment în perioada rece a anului? 

O.P.: Să ne contacteze și nu doar îi vom ajuta să organizeze evenimentul la care visează,  dar le garantăm o sărbătoare de poveste, cu decor deosebit, bucate alese, aer curat și multă voie bună! La „Ciocârlia” banchetele sunt foarte frumoase!

Pentru detalii și rezervări:

+373 79500003

https://agrement.md
https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia

Share