Ruşine istorică pentru AS Roma. A primit 7 goluri şi a fost eliminată din Cupa Italiei

Ruşine istorică pentru AS Roma. A primit 7 goluri şi a fost eliminată din Cupa Italiei

AS Roma a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după cel mai sever eşec suferit în această competiţie în istoria clubului. Pe Stadio Artemio Franchi, capitolinii au fost umiliţi de Fiorentina, care s-a impus cu 7-1.

Ultima oară când formaţia din capitala Italiei primise cel puţin 4 goluri într-un meci de Cupă a fost în turul finalei din 2003, când AC Milan a câştigat cu 4-1. De altfel, înfrângerea la 3 goluri era cea mai mare suferită de giallorossi în această competiţie. Au pierdut de trei ori cu 4-1 şi o dată cu 5-2.

Eroul partidei din Toscana a fost Federico Chiesa. Fotbalistul de 21 de ani a confirmat momentul excelent pe care îl traversează. După ce în precedentele trei meciuri a reuşit primele două duble în tricoul viola, fiul lui Enrico Chiesa a înscris primul hat-trick al carierei, apoi a ieşit în aplauzele publicului, relatează digisport.ro.

Giovanni Simeone a reuşit o dublă pe final, iar Luis Muriel şi Marco Benassi au completat lista marcatorilor pentru echipa lui Stefano Pioli.

Mihaela Rotari 

Share