Premieră după 40 ani de ani la Real Madrid! Strategie neobișnuită pentru ”galactici” în ultima perioadă de transferuri

Premieră după 40 ani de ani la Real Madrid! Strategie neobișnuită pentru ”galactici” în ultima perioadă de transferuri

Real Madrid, formație care de-a lungul timpului a obișnuit cu transferuri importante, pe sume mari de bani, nu a adus niciun jucător nou în ultima perioadă de mercato, încheiată pe 5 octombrie.

Odată cu politica de transferuri din fereastra de mercato recent încheiată, Real Madrid a bifat o premieră istorică. Ultima dată când clubul din Capitala Spaniei termina o perioadă de transferuri fără niciun nou jucător legitimat s-a întâmplat, conform cotidianului AS, în urmă cu 40 de ani, în 1980, relatează Digisport.ro.

Față de stagiunea trecută, când Real Madrid a câștigat campionatul, singurele modificări din lotul condus de Zinedine Zidane sunt Martin Odegaard, Alvaro Odriozola și Andriy Lunin, reveniți după împrumuturile de la Real Sociedad, Bayern Munchen, respectiv, Real Oviedo.

Dacă la capitolul veniri a fost una dintre cele mai ”tăcute” cluburi din marile campionate ale Europei, Real Madrid a fost activă pe piața transferurilor la plecări.

În ultima perioadă de mercato, clubul din Capitala Spaniei i-a cedat pe Achraf Hakimi, la Inter, Sergio Reguilon și Gareth Bale, ajunși la Tottenham, Oscar Rodriguez, cumpărat de Sevilla, James Rodriguez, la Everton, Borja Mayoral, la Roma, și Brahim Diaz, împrumutat la AC Milan.

Mihaela Rotari

Share